نحوه ی آدرس نویسی روی پاکت نامه

احتمالات

احتمالا برای شما هم بارها پیش آمده که خواسته باشید پاکت نامه ای را برای یک دوست یا همکار، و یا یک اداره ارسال نمایید.اما روش این کار را ندانید، نامه نگاری اصولی دارد که ما در این مقاله به صورت مختصر و مفید آن را برای شما بازگو میکنیم :

اهمیت نوشتن آدرس، آن هم به صورت صحیح و خوانا، روی پاکت نامه ، اولا به خاطر اطمینان یافتن از رسیدن مرسوله ،  به دست گیرنده ، و ثانیا به منظور برگشت مرسولاتی است، که به هر دلیل، گیرنده ی آنها شناخته نشود، به فرستنده است. آدرس را باید با اصول صحیح و طبق معیارهای مشخص و اعلام شده ، از طرف شرکت پست نوشت. به طوری که محل آدرس فرستنده، باید بالای قسمت چپ پاکت نامه ، یا بسته و محل نوشتن آدرس گیرنده ، پایین سمت راست پاکت نامه یا بسته می باشد. همچنین محل الصاق تمبر، می بایست بالای سمت راست پاکت نامه یا بسته باشد. رعایت اصول صحیح آدرس نویسی، به تسریع  و سرعت بخشیدن در توزیع مرسولات،به موقع کمک می کند.

 نوشتن كدپستی، یکی از الزامات آدرس نویسی روی بسته یا پاکت است. اين كد 10 رقمی برای هرمكانی و هر آدرسی، ویژه و منحصربفرداست،  و برای سرعـت ، دقـت و صحت ارسال مرسولات پستی، ازآن استفاده می شود.با استـفاده از ايـن سـيستم، همه ی مكانهايی كه دارای اسامی مشابه هم هستند قابل تفكيك و جداکردن است.

با مداد ننویسید

هرگز پاکت نامه را، با مداد ننویسید؛نامه ی شما نباید قلم خوردگی داشته باشد؛رنگ جوهر قلم، خونویس و یا روان نویس شما باید یا مشکی باشد یا آبی ؛ رنگ مشکی برای نگارش نامه،  قاطعیت بیشتری را، منتقل می کند؛ با تغییر موضوع، پاراگراف جدیدی را آغاز کنید؛از پاراگرافها با جملات کوتاه استفاده کنید؛هرگز عباراتی همچون: (می دانم که نباید این را بنویسم) یا  (می دانم که درست نیست) را در نگارش خود بکار نبرید، چون این عبارات نشان از ضعف اعتماد به نفس شما هستند.عبارات و جملات را خودتان بنویسید، و از جایی کپی نکنید؛ پاکت نامه را قبل از ارسال دوباره بخوانید و غلطهای دستوری و املایی را بررسی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *