روش های حمل بار به خارج از کشور

حمل بار به خارج

حمل بار به خارج از کشور، نوعی خدمات باربری است که برای افرادی که می خواهند اقدام به ارسال بار به کشورهای خارجی کنند، صورت می گیرد. این خدمات در حالت کلی به دو دسته تقسیم بندی می شوند:

• کارگو (cargo)

• فریت بار (freight)

حال ممکن است که بپرسید: کارگو چیست؟ فریت بار چیست؟ تفاوت این دو نوع خدمات حمل بار به خارج از کشور چیست؟

شاید بتوان گفت که نکته اصلی و مشترک این دو نوع خدمات در حقیقت باربری به خارج از کشور است. اما خدمات کارگو و فریت بار با یکدیگر تفاوت دارند:

کارگو:

خدمات بسته بندی و ارسال بار (شامل کالاها و اجناس) به خارج از کشور برای بازرگانان و تجار است.

فریت بار:

خدمات بسته بندی و ارسال بار به خارج از کشور برای افرادی است که قصد ارسال وسایل و اثاثیه منزل خود به کشورهای دیگر را دارند.

به این ترتیب پس از تماس با شرکتهایی که خدمات فریت بار به اروپا را انجام می دهند، خدمات زیر برای وی انجام خواهد شد:

• بسته بندی وسایل و اثاثیه

• ارسال بار به فرودگاه و سپس به مقصد

حمل بار به خارج

اما خدمات حمل بار به خارج از کشور در حالت کلی از سه طریق صورت می گیرد:

حمل بار هوایی

• حمل بار زمینی

حمل بار دریایی

حمل باراز طریق هوایی:

خدمات هوایی کارگو یا حمل بار تجاری بصورت هوایی، با استفاده از هواپیماهای باری بزرگ و مخصوصی صورت می گیرد. از جمله هواپیماهای آنتونوف و ایلیوشین که در سطح جهان امروزه مورد استفاده قرار می گیرند و دارای ایمنی پرواز بالا و همچنین ظرفیت بالایی جهت حمل و نقل بار بین کشورهای مختلف جهان را دارند.

اما خدمات فریت بار برای مسافرانی که می خواهند لوازم زندگی خود را به کشورهای دیگر ارسال کنند، معمولا از طریق هواپیماهای مسافربری صورت می گیرد.

حمل بار از طریق هوایی معمولا به عنوان پر طرفدارترین و به صرفه ترین شیوه حمل بار به خارج از کشور شناخته می شود.

حمل بار از طریق زمینی:

این شیوه معمولا جهت ارسال بار به کشورهای همسایه ایران مانند ترکیه، ارمنستان، عراق و غیره صورت می گیرد. به این ترتیب تجاری و یا مسافرانی که قصد استفاده از خدمات حمل بار به خارج را دارند، می توانند با پرداخت هزینه های مربوطه از این خدمات بهره مند شوند.

اما در نظر داشته باشید که جهت خدمات کارگو زمینی و حمل بار و اثاثیه مسافران از این طریق نیاز به پرداخت کلیه هزینه های کامیون و یا تریلی های باری است. لذا چنانچه حجم بار و یا اجناس شما چندان زیاد نیست و از طرف دیگر جهت ارسال بار به کشور مقصد عجله دارید، این روش گزینه مناسبی نیست و ارسال بار هوایی به صرفه تر و سریع تر است.

حمل بار از طریق دریایی:

این روش می تواند جهت حمل بار مسافران و یا خدمات کارگو مورد استفاده قرار گیرد. در این روش اجناس و یا بار مسافران و یا بازرگانان (تجار و یا شرکتهای تجاری و بازرگانی) بسته بندی و آماده حمل شده و از طریق کانتینرهای مخصوص و سپس کشتی های باری به کشور مقصد ارسال می شوند.

6 دیدگاه برای “روش های حمل بار به خارج از کشور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *